Η JavaScript φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την Javascript στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Πολιτική Επιστροφών

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ


Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ireneangelopoulos.com αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει και της λοιπής ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Μετά την παράδοση της παραγγελίας, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει μέσω email (i reneangelopoulos1@gmail.com) εντός 24 ωρών απο την παράδοση αν επιθυμεί να κάνει αλλαγή των προιοντων που παρέλαβε τα οποία για να γίνουν δεκτά θα πρέπει να είναι ακριβώς στην κατάσταση που τα παρέλαβε, αποστέλλοντας σχετική δήλωση μαζί με το επιστραφέν εμπόρευμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση, στη διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 56 Κολωνάκι τκ. 10676, ή μέσω τηλεφώνου στο 2111154565, ή μέσω e-mail στην διεύθυνση i reneangelopoulos1@gmail.com.

Το δικαίωμα αυτό δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για το συγκεκριμένο πελάτη. Τα έξοδα αποστολής προϊόντων στον πελάτη βαρύνουν αποκλειστικά την Εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει τη δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα αποστολή αυτών με μεταφορική εταιρία που η ίδια έχει επιλέξει. Το κόστος αποστολής των προϊόντων στο εξωτερικό βαρύνει τον αγοραστή. Για την πολιτική επιστροφών παρακαλούμε να δείτε παρακάτω την παράγραφο 10, με τίτλο ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ/ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.

Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν σας ικανοποιεί πλήρως παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία μας αποκλειστικά μέσω email στην διεύθυνση ireneangelopoulos1@gmail.com και τίτλο ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ περιγράφοντας αναλυτικά τυχόν ελαττώματα. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα καταγράψει το πρόβλημά σας και, αν αυτό απαιτείται, θα σας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος για να γίνει αντικατάσταση με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξιάς. Υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία μας διατηρεί και αποθηκεύει σε ανάλογα ηλεκτρονικά μέσα στην κατοχή της τα πλήρη και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος που είναι αντικείμενο παραγγελίας. Η εταιρία μας έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Ανεξάρτητη Αρχή στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς σας είναι ο συνήγορος του Καταναλωτή.

Σε κάθε περίπτωση τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών επιλαμβάνονται δια της προσφυγής σε αυτά της επίλυσης διαφορών που τυχόν αναφύονται καθότι η συμβατική σχέση που δημιουργείται διέπεται αποκλειστικά από το Ελληνικό Δίκαιο και ερμηνεύεται σύμφωνα με αυτό.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών, που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Πολιτική επιστροφών:
Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας κατάστημα στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.ireneangelopoulos.com. Tα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον έχετε στείλει γραπτό mail μέσα σε 24 ώρες απο την παραλαβή των προϊόντων στο οποίο θα μας αναφέρετε τους λόγους που θέλετε να κάνετε αλλαγή του εμπορεύματος. Tο δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς. εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων προϊόντων από την www.ireneangelopoulos.com, και εφόσον είναι στην αρχική τους κατάσταση μη έχοντας υποστεί ζημιές ή φθορές. H εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν είτε με το ίδιο είτε με κάποιο άλλο αντιστοιχης τιμής η ακριβότερο. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς. Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, η εταιρία μας θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας. Αλλαγές προϊόντων γίνονται, επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.