Η JavaScript φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την Javascript στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Ελλάδα:

Παραγγελίες στην Ελλάδα, παραδίδονται στο χώρο σας, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωση σας.

Για όλες τις αγορές σας δεν έχετε καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της). Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο).

Για αποστολές εξωτερικού

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας για τις χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ με συστημένη αποστολή Με επιβάρυνση €18 για χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, €29 για χώρες εκτός Ευρώπης, €35 για ΗΠΑ και €40 για Αυστραλία.

Κύπρος

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας στη Κύπρο πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Αποστολή (6-7 εργάσιμες ημέρες): 18€

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.